Het échte Nederlandse klimaatscherm

Inspelend op de toenemende vraag naar een kwalitatief alternatief, stapte Ridder Climate Screens in februari 2015 in de levendige wereld van de klimaatschermen. Vanuit zowel kassenbouwers, installateurs en telers was er immers steeds meer behoefte aan een schermdoekleverancier die kon concurreren met het huidige aanbod. Vier jaar later en meer dan 3000 hectare doek wereldwijd geïnstalleerd,  komt Ridder Climate Screens met een volgende primeur; een volledig in Nederland geproduceerd klimaatdoek.

Synergie
De afgelopen drie jaar hebben we onszelf in de markt kunnen bewijzen als een betrouwbare leverancier van klimaat-, energie-, lichtrestrictie- en verduisteringsschermdoek. We hebben laten zien hoe belangrijk het is om met de markt mee te denken en snel in te spelen op de behoeften van kassenbouwers en installateurs. Dankzij de synergie binnen de Ridder groep maken we optimaal gebruik van een zeer uitgebreid netwerk en een schat aan kennis en ervaring om wereldwijde service te bieden. 

Dit is de markt erg goed bevallen. Zo goed zelfs, dat we als gevolg van de alsmaar toenemende vraag, investeren in productie van klimaatschermen op onze hoofdvestiging in Nederland. Ondanks het feit dat we altijd ruim voldoende doek op voorraad hebben, willen we onze klanten nu eenmaal nog sneller voorzien van het juiste doek in de juiste configuratie.

Kwaliteitsbewaking
Naast snelle levertijden is het bovenal belangrijk om onze klanten te voorzien van een product van hoogstaande kwaliteit. Kwaliteit die deze sector van Ridder gewend is. Door in het hart van de internationale tuinbouw te gaan produceren kan deze kwaliteit worden bewaakt en komen kennis, ervaring en ambitie tezamen. Dit biedt ons aanvullende ruimte voor onderzoek en ontwikkeling van nieuwe innovaties.

Oranje boven
Het maakt ons tevens de allereerste leverancier die klimaatdoek produceert in Nederland. We zijn enorm trots op deze stap die we hebben kunnen maken dankzij het vertrouwen van onze klanten. Samen zetten we een Nederlands kwaliteitsproduct op de kaart in de wereldwijde tuinbouwmarkt. Vanuit het Westland tot Noord Amerika en van Azië tot het Midden-Oosten; wij zeggen Oranje Boven!

Meer informatie: www.ugaatbouwen.com/nl/ridder-climate-screens