BESUCHEN SIE DIESE WEBSITE

Maak het de koe – en uzelf – gemakkelijk en geniet van wat dat oplevert

Een gelukkige, gezonde koe in topconditie geeft meer melk. Daarom is een investering in een comfortabele, veilige en schone leefomgeving voor uw koeien een investering die zich altijd terugbetaalt. In dierenwelzijn én in productie.

De stalinrichtingsconcepten van Spinder bieden comfort. In eerste instantie koecomfort, want de koe moet prettig kunnen eten en drinken, rusten, bewegen en staan. Daarvoor hebben we een uitgebreid assortiment aan slim gevormde ligboxafscheidingen, voerhekken, koeverkeerhekken, matrassen, waterbedden en drinkbakken. Natuurlijk hebben we ook mestschuiven om de leefruimte van uw koeien schoon te houden en leveren we al die andere producten die de stalinrichting compleet maken. Het comfort voor de melkveehouder is minstens zo belangrijk. Bedieningsgemak van de producten en de betrouwbare kwaliteit zijn óók voorwaardes voor plezierig werken en rendabel boeren.

Daarom is bij de ontwikkeling van de concepten van Spinder niet alleen vanuit de koe, maar ook vanuit de boer gedacht. De koeien voelen zich prettig en ú bent minder tijd en energie kwijt aan de dagelijks terugkerende handelingen.