Het leven gaat snel, grijp het wel!

Er is een pizza vier seizoenen. Er zijn modecollecties voor elk seizoen.  Er zijn seizoenen in het leven. Het is echter ook waar dat er niet meer de seizoenen zijn die ze ooit waren. Of in ieder geval niet overal.
Er is echter één zekerheid: sommige bouwplaatsen moeten op tijd worden opgestart en opgeleverd voor het begin van een seizoen, en daarvoor heb je veelzijdige, snelle en nauwkeurig werkende apparatuur nodig die je helpt de tijd bij te houden die... meedogenloos voorbij vliegt.

Lente 
Het is tijd om op te ruimen na de winter. Tijd om voor te bereiden, schoon te maken, op te ruimen. Parken, groenvoorzieningen maar ook stranden en kustlijnen.
In Italië worden de stranden van de Rivièra van Cosenza snel en efficiënt schoongemaakt door een MB-G600 grijper met schalen bedekkings kit nadat winterstormen boomstammen, zeewier en afval op de kust hebben achtergelaten.  Met deschalen bedekkings kit kunnen materialen in verschillende vormen en maten, zelfs kleine en ongrijpbare, snel worden verzameld en opgestapeld, waardoor de werkzaamheden sneller en gemakkelijker verlopen.

De MB Crusher sorteergrijper is ook ideaal voor werkzaamheden in groenvoorzieningen waar zich na de winter droge struiken en stammen hebben opgehoopt die moeten worden verwijderd om weer fris en fleurig te worden. De MB-G600 grijper maakt parken, tuinen en gazons vrij van droge takken en struiken en helpt openbare groengebieden, parken en tuinen in steden bruikbaar en aangenaam voor het oog te maken.

https://vimeo.com/874790320?share=copy

Zomer
De zomer komt er snel aan, met de zon, de zee ... en ook het verlangen naar bossen en verfrissing. Wie doet echter het onderhoud van de boswegen, paden, ladders en bruggen waar we zo van genieten tijdens een verfrissende wandeling?
Simpel: een MB-G350 grijper gekoppeld aan een 1,7 ton Caterpillar 301.7 maakt een perfecte stenen trapopstelling in het midden van een botanische tuin: een snelle, schone en vooral veilige klus voor de uitvoerders.

Maar in de zomer zijn er mensen die vertrekken en mensen die blijven, daarom moeten de wegen en infrastructuur moeten altijd in topconditie worden gehouden. Bij een onderhoudswerk aan een spoorlijn kan de MB-G600 grijper, gekoppeld aan een Kobelco E80, met behendigheid de opgestapelde bielzen rechtstreeks op de vrachtwagen plaatsen om ze af te voeren, waardoor het gebied snel wordt vrijgemaakt en het werkterrein op tijd kan worden opgeleverd.

https://vimeo.com/874790028?share=copy

Herfst
De herfst is begonnen en we beginnen al te denken aan de eerste slechte weersomstandigheden en regen. Tijd voor onderhoud? Ja, want het onderhouden van oevers en keermuren is een must om gemeentes veilig te houden.
De MB-G900 grijper gekoppeld aan een Hitachi 135 pakt en plaatst de stenen die de oever van de waterloop zullen vormen. Dankzij de souplesse van de grijper werd het werk met precisie uitgevoerd, waarbij de helling van de oever werd gerespecteerd voor een correcte toekomstige waterstroom.

Naast het onderhoud van waterwegen kunnen MB Crusher grijpers ook helpen bij het sorteren van materialen bij sloop- en wederopbouwprojecten. In Letland sloopt een MB-G1500 sorteergrijper gekoppeld aan een Komatsu moeiteloos een oud houten huis terwijl hij de verschillende afvalmaterialen veilig en snel sorteert, zelfs in een binnenstedelijke omgeving. 
Dit woongebied wordt later herontwikkeld en er zullen nieuwe huizen worden gebouwd.

https://vimeo.com/874789756?share=copy

Winter
En wat doen MB Crusher grijpers in de winter als uitrustingsstuk, uitrusten? Nee! Integendeel, ze zijn aan het werk om een bergweg te onderhouden: na een sneeuwbui verplaatst een MB-G900 grijper, gekoppeld aan een Hitachi 135, rotsen naar de zijkant van de rijbaan, om om de weg veilig te maken.

Veiligheid staat ook voorop bij het verwerken van vuilstortmateriaal met afwijkende vormen of speciale materialen: een MB-G450 sorteergrijper gekoppeld aan een Komatsu PC55 sorteert vuilstortmateriaal zodat het snel kan worden verwerkt.

https://vimeo.com/874790257?share=copy

Meer informatie: ugaatbouwen.com/nl/mb-spa-–-mb-crusher

 

Klik hier voor uw gratis magazine van Sloop & Recycling !