Bouwbedrijf Visser is een sterk en betrouwbaar familiebedrijf gevestigd in Dokkum

Bouwbedrijf Visser is sinds september 2010 gevestigd aan de Hogedijken in Dokkum. De oorsprong van het familiebedrijf gaat echter ruim negentig jaar terug in de tijd en ligt in het dorpje Oostrum (Fr.) In 1929 startte Eelze Visser hier een eenmanszaak in de vorm van een timmerbedrijf met activiteiten in de nieuwbouw, verbouw en machinale houtbewerking. 

Het bedrijf werd in 1982 voortgezet door zoon Theo Eelze Visser, welke tot op de dag van vandaag nog steeds mede vennoot is. Inmiddels is de derde generatie Visser actief in het bedrijf. Zoon Edwin is in 2001 toegetreden tot het familiebedrijf en is sinds 2006 mede vennoot van Bouwbedrijf Visser Dokkum B.V.

Ons bedrijf telt momenteel ruim 25 medewerkers en richt zich qua werkgebied hoofdzakelijk op de drie noordelijke provincies. Maar ook zijn er door ons projecten gerealiseerd in Noord-Holland en op de Waddeneilanden.

Bouwbedrijf Visser is actief in de agrarische bouwsector, utiliteitsbouw en woningbouw. Voor alle drie sectoren geldt, dat wij zowel nieuwbouw-, verbouw- als renovatiewerkzaamheden uitvoeren.

Wij zijn gevestigd in een prachtig pand aan de Hogedijken 40 in Dokkum. Wij hebben alles in huis om snel en slagvaardig in te spelen op de wensen van onze klanten. Wij kunnen voor u het gehele bouwproces verzorgen, van ontwerp tot aan de uiteindelijke oplevering van het project.

Meer informatie: ugaatbouwen.com/nl/bouwbedrijf-visser-dokkum-bv

 

Klik hier voor uw gratis magazine Stallenbouw !