Geitenbelang helpt u de efficiency van uw melkgeitenbedrijf te verbeteren, zowel economisch als arbeidstechnisch

Door slimme, maar vooral ook praktische machines te ontwerpen en te bouwen. Naast het VanderPas voersysteem, dat we 15 jaar geleden ontwikkelden, is er ook het CombiFort voersysteem. Met beide voersystemen krijgen geiten individueel en automatisch krachtvoer en/of krachtvoerachtige producten verstrekt. “Het juiste voer in de juiste geit”! Geen voerverspilling meer en data die u kunt gebruiken om de juiste beslissingen te nemen.

Met het voermanagementprogramma Voermaat voor beide voersystemen is individueel voeren overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor iedereen.

Arbeid is een knelpunt op ieder geitenbedrijf. De aantallen dieren op een geitenbedrijf zorgen voor veel terugkerende handelingen. Eén ervan is selecteren… Om snel en goed te kunnen uitselecteren hebben wij de SnelSelect selectiebox ontwikkeld! Onmisbaar op ieder bedrijf door de arbeidsbesparing én het genot ervan.

De meest recente ontwikkeling bij Geitenbelang is de “Blije Geit vloer”: Een nieuw stalsysteem waardoor vaste mest en urine “bij de bron” gescheiden worden. Dit door de overheid gesubsidieerde project lijkt een oplossing te zijn om ammoniakemissie in geitenstallen sterk te reduceren.

Meer informatie: ugaatbouwen.com/nl/geitenbelang

 

Klik hier voor uw gratis magazine Stallenbouw !