SolarOplossing wordt Generation Green

Jouw partner in duurzame bedrijfsenergie

In een wereld waar ieder bedrijf zijn eigen elektriciteitscentrale kan zijn, zijn wij de verbindende kracht. Samen met jou zetten we daken en terreinen om in groene duurzame energiebronnen met een positieve impact. Elk stukje grond of dak heeft waarde. En dankzij op maat gemaakte, slimme energieoplossingen halen we samen met jou het beste uit de zonnestroom die je opwekt. 

Samen halen we het beste uit jouw zonnestroom
Het opwekken van energie wordt steeds belangrijker. Dat is positief, want het betekent dat er naast elektriciteit die wordt opgewekt door het verbranden van bijvoorbeeld aardgas, steeds meer elektriciteit uit zon, wind en water wordt gehaald. 

Generation Green voorziet in veel meer dan alleen zonnepanelen. We bieden voor elk energievraagstuk een passende oplossing dankzij een Energie Management Systeem (EMS) dat optimaal gebruikmaakt van de opgewekte zonnestroom door middel van geavanceerde soft- en hardware. De kracht van de zon wordt door ons EMS slim ingezet: de beschikbare energie wordt strategisch verdeeld, of opgeslagen voor later. Zo krijgen laadpalen optimale laadcapaciteit en zorgen krachtige batterijsystemen voor optimalisatie in jouw energievoorziening en bedrijfsproces.

Generation Green is de partner van een nieuwe generatie
Met de transitie van SolarOplossing naar Generation Green laten wij zien dat we de partner voor duurzame energie van de toekomst zijn. Niet alleen door wat we leveren, maar ook door hoe we dat doen. We zijn transparant, betrouwbaar en spreken een duidelijke taal. Generation Green streeft naar gelijkwaardige samenwerkingen waarin we de verbindende kracht mogen zijn. Het zit in onze persoonlijkheid daadkrachtig te zijn. We durven anders dan gewoon te denken om zo tot het beste resultaat te komen. Bij Generation Green pakken we aan en pakken we door. 

Kortom, duurzaamheid is niet zomaar een woord bij Generation Green. Alleen het beste resultaat is goed genoeg. 

Via deze link vind je een kleine selectie van laatste projecten van Generation Green: www.generationgreen.energy/projecten

 

Klik hier voor uw gratis magazine Stallenbouw !