Tulderhof – Flash 3300

30 August 2011 | Int. Livestockhousing Guide |

In 2007 ontwikkelde Tulderhof de Flash. Deze klep betekende een revolutionaire evolutie op het gebied van luchtsturing. De worp (luchtrichting) wordt niet beïnvloed door de klepstand (hoeveelheid lucht). Tulderhof nam hier dan ook een patent op en is de specialist voor dit type luchtinlaat.

Ondertussen heeft deze klep zijn waarde reeds bewezen in honderden stallen over de gehele wereld. Tulderhof geeft dan ook een garantie van 5 jaar op deze kleppen.

De werking
De Flash stuurt de lucht voordat deze in de stal is. De lucht krijgt zijn richting door middel van de lamellen. Deze lamellen zijn volkomen flexibel in te stellen. In de praktijk doet men dit slechts 1 maal. De verticaal bewegende geïsoleerde schuif regelt de hoeveelheid lucht.

Voordelen
De Flash is geschikt voor iedere pluimvee-, varkens- en kalverstal. Ook is deze klep beschikbaar in een daglicht versie. De ideale oplossing voor varkens- en kalverstallen.

De flash is bij uitstek geschikt voor situaties waarbij extra hoge eisen aan de luchtsturing gesteld worden, bv in de volgende gevallen:
– Zeer brede stallen, de Flash stuurt extra diep.
– Ontwijken van obstakels in de stal, zoals kooien, legnesten en constructiebalken.
– Geen luchtstroom in nesten.

Meer informatie: www.tulderhof.com

 

You can find this item in our free magazine.

Related items

How do high-tech electromagnetic innovations reduce water usage and salinity issues?

‘Saving 10 percent water is no magic after all’ The spring water at Klaver Flowers' farm in Ethiopia is abundant, but high in sodium and bicarbonate. To get the EC down, th...
17 May 2024

Rising electricity and heating prices do not affect the Matthys family

In the middle of the open fields in Eeklo, East Flanders, we find the Matthys family farm. It is a farm with 135 dairy cows that together produce roughly 1.4 million litres an...
13 May 2024

Nedap Now harnesses dairy insights for better decisions

New cloud-based software is always on and always thinking, creating insights not every dairy farmer has but every farm needs Accessing your dairy herd’s data just got easier ...
13 May 2024

Contact information

U Gaat Bouwen
Langpoort 2
6001 CL Weert, NL
+31 495 545 060
info@ugaatbouwen.nl
www.ugaatbouwen.com